Vizier op volleybal

 

ATC blikt terug op seizoenstart.

VoV, 16-10-2020. 5:30 uur. Voor ATC geldt dat het vlaggenschip Heren 1 nu pas één wedstrijd heeft gespeeld op 18 september tegen Webton. En deze wedstrijd is voor ATC altijd bijzonder. Hoewel ATC niet compleet was (Bart afwezig, Remco peesontsteking, Jim op vakantie) bleek dat ondanks het gemis van bovengenoemde sterren de overgebleven toppers er zin in hadden.

De eerste set werd overtuigend gewonnen met 13-25 echter de 2e set ging heel bizar met 25-12 naar Webton….nog steeds onduidelijk hoe dit kon. De 3e en 4e set bleek dat ATC karakter, mentaliteit en vechtlust toonde. Deze beide sets werden gewonnen. De eerste punten voor dit seizoen waren een feit en de overwinning op Webton smaakte naar meer. Trainer/ coach Albert vd Blom kon tevreden zijn.

Helaas is het seizoen nu in een wat langere time out gekomen. Laten we hopen dat de bal snel weer mag worden opgeslagen….

Dames 1 van ATC heeft beide wedstrijden gewonnen en staat fier aan kop. Trainer Klaas is met een nieuw en jong team begonnen om dit jaar hopelijk te promoveren.

gh @ VoV, door Remco Poulsen, ATC.