Vizier op volleybal

 

Bart van Vliet nieuwe trainer Set-Up IJsselmuiden H1

VoV, 03-06-2024. 2:27 uur. Bart van Vliet is de nieuwe trainer van het eerste herenteam van volleybalvereniging Set-Up IJsselmuiden. Van Vliet (rechts) en Set-Up zijn een meerjarige verbintenis overeengekomen. Daarmee onderstrepen beide partijen de gezamenlijke ambitie en visie voor de toekomst: ontwikkeling en groei van de herenlijn.

Met van Vliet haalt Set-Up een gedreven volleybaltrainer met veel volleybal technische kennis in huis. Als speler was van Vliet actief in de Eredivisie bij o.a. Alcom Capelle en als trainer heeft hij bij o.a. CSV en VZK gewerkt.

Daarnaast sluit Rob van der Spek (links) zich als aspirant trainer aan bij Heren1. Hij hoopt het vak te leren en krijgt bij van Vliet alle ruimte om zich te ontwikkelen.

Het bestuur is erg blij met het aanstellen van Bart van Vliet en Rob van der Spek, waarmee er nieuw elan in de herenlijn komt. H. van Dieren Set-Up IJsselmuiden Heren 1 speelt komend seizoen in de landelijke 1ste Divisie. De andere herenteams komen uit in de 2de Divisie, 3de Divisie, Promotieklasse, 1ste Klasse en 2de Klasse.

gh @ VoV, bron en foto persbericht Set-Up IJsselmuiden.