Vizier op volleybal

 

Bert Gerritsen (76 jaar) plotseling overleden.

VoV, 16-01-2020. 3:18 uur. Via voorzitter Gepko Hahn van SSS Barneveld ontvingen wij onderstaande droevige mededeling inzake het overlijden van trainer/ coach Bert Gerritsen:

“Met grote verslagenheid heeft SSS het bericht ontvangen dat Bert Gerritsen, trainer/coach van Simplex/SSS D1, is overleden. Bert is 76 jaar geworden.

Berts familie heeft bekend gemaakt dat hij donderdagavond 12 november is overleden.  Vorige week donderdag is Bert ongelukkig ten val gekomen in zijn huis in Huissen. Hij is helaas in het ziekenhuis – in het bijzijn van zijn geliefden – aan de gevolgen van dit noodlottige ongeval overleden.

Sinds augustus 2019 was Bert trainer/coach van Simplex/SSS D1. Met veel passie trainde en coachte hij de Barneveldse dames; sinds dit seizoen ook met Jeffrey Klok aan zijn zijde. Hij was een hele warm man, een ontzettend gepassioneerde volleyballiefhebber en wist zijn rijke ervaring met nog altijd veel energie over te brengen.

Het bestuur biedt – mede namens de hele vereniging – zijn condoleances aan en wenst zijn vriendin Tineke, kinderen, kleinkinderen, andere familie en (volleybal)vrienden van Bert heel veel sterkte. Daar sluiten wij van Vizier op Volleybal ons bij aan.

Erehaag: Donderdag zal Bert Gerritsen worden gecremeerd in Nijmegen. Vanwege de huidige maatregelen is een aangepaste herdenking bedacht. De uitvaart vindt in kleine kring plaats, maar de familie zou het mooi vinden als (volleybal)vrienden en andere bekenden langs de route staan van het huis in Huissen naar het crematorium in Nijmegen.

De uitvaart is aan het begin van de middag; de rouwstoet zal om 12.45 uur in Nijmegen aankomen. Meer informatie zal op de site van SSS Barneveld komen te staan. Voor degenen die hun condoleances willen uiten, kan er een bericht gestuurd worden naar zijn vriendin Tineke Hensen, Limes 85, 6852 SH te Huissen.

Volleybalverhalen: Ter nagedachtenis verzamelt Jeffrey Klok verhalen over de rijke volleybalgeschiedenis van Bert Gerritsen. Voordat Bert in Barneveld neerstreek als oefenmeester, had hij al een halve eeuw aan trainerschap aan ervaring. Met name in de omstreken van Nijmegen en Arnhem is Bert actief geweest, zoals bij VoCASA en Aetos, maar ook bij andere clubs op zowel regionaal als nationaal niveau zoals Cito (Zeist) en Dash (Vorden). Iedereen die een verhaal heeft of een volleybalervaring wil delen, kan dit mailen naar jeffreyklok@hotmail.com

gh @ VoV, bron en foto persbericht SSS Barneveld.