Vizier op volleybal

 

Bij US D2 is de kogel door de kerk!

VoV, 08-06-2019. 5:09 uur.  De kogel is door de kerk, zowel de staf en de teamsamenstelling van Pharmafilter US Dames 2 is rond! Aankomend seizoen zullen wij onze (verborgen) talenten blootleggen in de 2de divisie. Dit zullen wij doen onder de scepter van Bram Brouwer, die de rol als trainer/coach gaat vervullen en Mark Roper die de rol als assistent gaat vervullen. Beide oefenmeesters zijn erg enthousiast en willen graag een seizoen knallen! #AsTeamWeFight

Naast enthousiaste oefenmeesters hebben er ook 12 dames zich gemeld om een nieuw seizoen (met nieuwe uitdagingen) samen aan te gaan. De verfijnde kneepjes van het vak ‘spelverdeling’, zal komend seizoen verzorgd worden door Anne Rongen (D1) en oude bekende, Lisa van de Geer (terugkomend van een blessure). Op de midden positie zullen de bekende gezichten Nele Hellmann (D2), Elza van Duijnhoven (D2) en Sophie Schutten (D2) aan de andere kant van het net staan en zorgen voor de kill – blocks.

Op de diagonaal zullen de bekende Evelien Vermeulen (D2) en Taraymie Bleijert (D1) te bewonderen zijn. Daarnaast is ook op de passer / loper een bekend gezicht te zien namelijk Sanne Honselaar (D2), die op de buitenpositie samen met Saskia Bos (D1), Kelly Ackermans (D1) en de nieuwkomer Megan Koop (SVU) te bewonderen zal zijn. Ook is er een ‘oude’ bekende te zien op de libero positie namelijk Romy Beck (D3), die alles in het achterveld tot zich neemt.

De voorbereidingen voor volgend seizoen zullen snel beginnen en zowel de staf als de speelsters kijken uit naar een mooi seizoen met veel plezier. Want geen doel is te ver, als je plezier hebt in wat je doet.

gh @ VoV, bron US D2 via Kelly Ackermans. Foto Jan van den Noort.