Vizier op volleybal

 

Brahim Abchir terug bij Set – Up ’65

VoV, 15-03-2020. 9:42 uur. Het bestuur van volleybalvereniging Springendal Set-Up ’65 uit Ootmarsum is blij en verheugd te kunnen melden dat Brahim Abchir weer voor de club aan de slag gaat. De exacte invulling van zijn rol wordt gedaan in nauw overleg tussen Brahim, bestuur en de Technische Commissie; zeker is dat hij de nieuwe trainer/coach van Dames 1 zal worden.

Daarnaast wil hij zich inzetten in de gehele breedte, vanaf de jongste jeugd. Duidelijk is dat zijn uitgebreide kennis, vele jaren ervaring, discipline en gedrevenheid zeer welkom is bij het verder bouwen aan de prestatielijn van de club.

Brahim is al twee keer eerder bij Springendal Set-Up ‘65 aan de slag geweest. In zijn tweede periode is onder zijn leiding dames 1 kampioen geworden in de topdivisie en gepromoveerd naar de eredivisie. Hij heeft met de dames in de bekerfinale gestaan, is tweede en derde van Nederland geworden.

Het bestuur is ervan overtuigd dat Brahim volleybalsters en volleyballers beter kan maken, van de allerjongste jeugd tot aan de ervaren dames 1 speelsters.
Naast dit goede nieuws moet ook vermeld worden dat een aantal leden zeer hard aan het werk is om het wegvallen van de hoofdsponsor op te vangen. Financiële middelen blijven noodzakelijk om topsport echt goed mogelijk te maken.

Twee voorbeelden waarin de vereniging laat zien dat ze springlevend is en er alles aan doet om volleybal in Ootmarsum en omstreken aan de top en in de breedte mogelijk te blijven maken.

gh @ VoV, bron persbericht Springendal Set – Up ’65. Archieffoto.