Vizier op volleybal

 

Carlijn Oosterlaken naar Apollo 8

VoV, 03-01-2018. 13:38 uur. Het eerste damesteam van Apollo 8 heeft zich per direct versterkt met Carlijn Oosterlaken. De Tubbergse komt vanavond al in actie tijdens de Twente Cup in Almelo.

Passer/loper Antoinette Posthuma is langdurig geblesseerd en komt niet meer in actie voor de Bornse formatie. Door het wegvallen zijn de wisselmogelijkheden op de passer/loper positie beperkt. Achter de schermen is de technische staf van het team op zoek gegaan naar iemand die direct het team kan versterken.

‘Met de komst van Carlijn Oosterlaken is dat gelukt’, vertelt trainer Bart Oosting. ‘Afgelopen seizoen was zij nog basisspeelster bij landskampioen Sliedrecht Sport. Ook kan zij met al haar ervaring ons jonge team helpen in een belangrijke fase van de competitie. We zijn erg blij met de tijdelijke versterking en wensen haar uiteraard veel succes en volleybalplezier bij Apollo 8’.

Vereerd: In de afgelopen dagen maakte Carlijn al kennis met de Bornse club. Zo maakte ze kennis met het team en kreeg ze volleybalschoenen aangemeten en gesponsord door Sportpaviljoen Borne. ‘Toen Apollo 8 mij belde of ik het gat wilde opvullen dat was ontstaan door de blessure van Antoinette Posthuma, voelde ik me als eerste erg vereerd dat ze aan mij dachten’, zegt Carlijn. ‘Na een goed gesprek heb ik besloten aan te sluiten bij het team in de hoop een steentje bij te dragen in de strijd om de play-offs en de beker. En het is natuurlijk weer leuk om tussen tukkers te staan’.

Carlijn Oosterlaken is op donderdag 3 januari voor het eerste in het Apollo 8 tricot te bewonderen tijdens de Twente Cup. Haar  eerste officiële wedstrijd is zondag 6 januari. Dan speelt het team in de kwartfinale van het nationale bekertoernooi tegen SV Dynamo uit Apeldoorn.

gh @ VoV, bron persbericht Apollo 8.  Fotograaf foto sportpaviljoen Borne: Apollo 8.