Vizier op volleybal

 

ComputerPlan VCN H1 keert terug in Eredivisie

VoV, 23-05-2020. 12:11 uur. Guess who’s back!? VCN, toen nog in samenwerking met het Talent Team, speelde voor het laatst Eredivisie in het seizoen 2004-2005. Toen nog met illustere namen als Niels Klapwijk en Yannick van Harskamp. En oude tijden herleven: na een enorme inspanning van het bestuur, de sponsorcommissie en tal van anderen, die VCN een warm hart toedragen, is het gelukt om volgend jaar zowel D1 als H1 in de Eredivisie te laten uitkomen.

Heren1 wil iedereen die hieraan heeft bijgedragen ontzettend bedanken! Heren1 gaat verder onder de naam van de nieuwe hoofdsponsor: ComputerPlan. ComputerPlan helpt het MKB met hun uitdagingen op het gebied van Microsoft en ICT ( www.computerplan.nl )

Staf: Ferry van Hal begint aan zijn tiende jaar als trainer/coach (jubileum!). Zijn vrouw, Juliëtte van Hal, is ook dit seizoen bij het team betrokken als luisterend oor voor spelers en coaches. Ralph Idzerda vervult ook dit seizoen de rol van assistent en Jan van Dijk blijft zijn dankbare taak als fysio oppakken. Relatief nieuw is Patrick Vlieger, die zijn analyse-skills aan ons team gaat verbinden. En last but zeker not least: Stefan Roobol was lange tijd onze teamgenoot en keert na 2 jaar afwezigheid terug als kersverse teammanager.

Spelers: De kern van de selectie speelt al 5 tot 10 jaar in Heren1. Dat geeft ook direct de kracht aan van dit team: een hechte groep. Van de selectie van vorig jaar heeft alleen clubicoon Thomas Tournier besloten om na 10 jaar in Heren1 te stoppen als actief volleyballer. Zijn kroeg krijgt prioriteit. Gelukkig voor ons blijft Thomas wel meetrainen.

Ralph Backer is een bekende naam in het Nederlandse volleybal. Zijn laatste eredivisieseizoen was 2005-2006. Na 15 jaar keert hij terug op het hoogste niveau op een respectabele leeftijd. Daarmee speelt onze Adelaar in de 90’s, 00’s en 20′ in de Eredivisie. Wie doet hem dat na?

De selectie van VCN telt 12 spelers. Er is nog plek voor een middenaanvaller en of een passer loper. Bij interesse: stuur een PB naar de Facebook-pagina van ComputerPlan VCN H1.

De selectie:
 Spelverdelers: Robert Jansen en Roland Mijnans
 Middenaanvallers: Lucas Vroom, Vincent Smid en Ralph Backer
 Diagonalen: Sharif Gabriel en Tom van Reeuwijk
 Passer lopers: Daan Spijkers, Thomas Boerefijn en Ferdy van Dijk
 Libero: Rogier van Leeuwen en Sammy Talbott (ook Heren2)

gh @ VoV, bron persbericht ComputerPlan VCN Heren 1. Foto Pim Waslander