Vizier op volleybal

 

Corona ook in Bundesliga vaak spelbreker

VoV, 22-10-2020. 11:57 uur. Voor aanstaande zaterdag staat voor VC Wiesbaden de eerste thuiswedstrijd van het seizoen 2020/ 2021 op het programma, nadat de eerdere thuiswedstrijd van 10 oktober tegen NawaRo Straubing, de ploeg van Iris Scholten, wegens corona werd uitgesteld. Nawaro Straubing moest wegens dezelfde reden ook de wedstrijd van 17 oktober tegen Schwerin al uitstellen.

VC Wiesbaden heeft Ladies in Black Aachen, met Nederlandse inbreng van Eline Timmerman, zaterdag te gast. Helaas kunnen de Wiesbaden fans het duel niet live meebeleven, net als bij ons voor een paar weken geleden geldt voor deze wedstrijd dat er op grond van het hoge aantal corona besmettingen in en om Wiesbaden geen publiek welkom is. “Erg bitter dat onze ploeg voor lege tribunes te moeten spelen, maar gezien de corona toestanden is dit de beste oplossing.”

Eerder werd ook al bekend dat de wedstrijd van MTV Stuttgart (Juliët Lohuis, Hester Jasper) niet doorgaat vanwege meerdere corona besmettingen. Het duel van vorige week tegen SC Potsdam werd uitgesteld net als de wedstrijd die voor 24 oktober tegen VfB Suhl (Dagmar Boom, Laura de Zwart) in de agenda stond.

Bij de mannen werden afgelopen week ook al drie partijen uitgesteld.

gh @ Vizier op Volleybal. Foto Jan van den Noort.