Vizier op volleybal

 

CSE op zoek naar nieuwe volleybalhelden

VoV, 10-02-2018. 5:25 uur.  Op het Centre for Sports & Education in Zwolle haalt ieder talent dagelijks het beste uit zichzelf, of het nu in de schoolbanken of op het veld buiten of in de zaal is.

Het CSE in Zwolle is de topsportopleiding en onderwijsinstelling in één. Wil jij het beste uit jezelf halen? Ga jij voor winnen? Is jouw doel de top in jouw tak van sport halen? Maar wil je aan de andere kant ook op een goede manier basis-, voortgezet-, middelbaar beroepsonderwijs of hoger onderwijs volgen. Dan ben je bij het Centre for Sports & Education (CSE) aan het juiste adres. Je hoeft geen reguliere lessen meer te missen om topsporter te worden! Het CSE zorgt ervoor dat je het beste uit jezelf haalt, op alle fronten.

Door goed onderwijs, sportspecifieke trainingen en sportondersteunende lessen over bijvoorbeeld voeding, kracht en mentale aspecten word je van A tot Z voorbereid op een toekomst als topsporter. Daarmee is het CSE uniek in Nederland.

Dus ben jij de volleybaltopper van de toekomst?  Om in aanmerking te komen voor het CSE, moet je eerst geselecteerd worden. Ben je geïnteresseerd in het deelnemen aan een selectietraining, dan is aanmelden daarvoor wel noodzakelijk. De selectietraining is komende woensdag 14 februari.  Voor verdere info zie onderstaande de flyer en de website van CSE.

gh @ Vizier op Volleybal.