Vizier op volleybal

 

CSV H1 verliest hun ‘slechtste thuiswedstrijd’ van Veracles

VoV, 01-02-2023. 12:53 uur. Zo in het midden van deze week blikken de mannen van de Zwolse formatie van CSV H1 terug op afgelopen zaterdag. De gesprekken voor de training aan gingen deze week over: slordigheid en positionering in het veld. Ook de service druk die de heren normaal kunnen brengen ontbrak ook in deze thuiswedstrijd.

Helaas kon er niet gecoacht worden op details en ging het vooral dit keer over miscommunicatie en positionering in het veld. CSV kreeg moeilijk grip op de service pass, en verdedigend waren de Zwolse mannen niet goed op de juiste plek. ‘Normaal gesproken coach je op details en kan je het hebben over de tegenstander, helaas was dat deze wedstrijd niet het geval’ aldus trainer/coach Rik Kuiper.

Volledige Selectie: Gelukkig speelden de mannen wel met de volledige selectie. Dit jaar is die al schraal en daarom is het erg belangrijk zoveel mogelijk blessureleed te voorkomen.

De komende wedstrijden is het dus van belang alle mannen fit te houden en punten te gaan halen, met als doel handhaving.

Vooruitkijken: Komende zaterdag spelen de mannen van CSV een derby namelijk tegen VC Zwolle voorsterslag. Ook weer een thuiswedstrijd dus dat is makkelijk voor het Zwols publiek!

CSV heeft zeker nog wat goed te maken aangezien ze de uitwedstrijd 3-1 verloren. Nu zijn de blikken gericht om punten tegen teams uit de ‘middenmoot’ te halen, en punten snoepen van de top 5.

Wil je trouwens leuke samenvattingen zien van de wedstrijden? Dat kan! Neem eens een kijkje op het YouTube kanaal: @volleybalverenigingcsvzwol9524

gh @VoV. Bron en foto CSV Heren 1