Vizier op volleybal

 

Nog 2 Eurosped speelster vinden nieuwe club

VoV, 01-02-2023. 13:47 uur. Een vijftal speelsters van het onlangs uit de Eredivisie gestapte Eurosped had reeds onderdak gevonden bij een nieuwe club, daar kwamen er bij het sluiten van de transferperiode nog twee bij.

Sarah Knol, die zowel als passer-loper als ook als libero actief was bij de ploeg uit Vroomshoop maakt de overstap naar de Topdivisie. Zij gaat dit seizoen verder bij VollinGo in Gouda. Dit team staat momenteel op de negende plaats in de Topdivisie B.

Lavinia Maiorano vertrekt naar het buitenland. Zij vervolgt haar volleybal loopbaan in Slowakije bij UKF Nitra, dat na 18 wedstrijden op de vijfde plaats eindigde in het reguliere seizoen. Zij spelen in de zgn. verliezersronde en hebben na 2 wedstrijden 3 punten, waarmee ze tweede staan. Lavinia tekende een contract tot het einde van het seizoen.

Tot dusver zijn dus Anneclaire ter Brugge, Ilse Sinnige, Evie van Kerkvoorde, Charlot Vellener, Eline Geerdink, Sarah Knol en Lavinia Maiorano onderdak bij een nieuwe club. Daphne Broekhuis traint bij club mee. Per 1 februari is de transferperiode afgesloten.

gh @ Vizier op Volleybal. Foto Eurosped / JK.