Vizier op volleybal

 

Daalderop en Dijkema blijven collega’s

VoV, 18-05-2019. 6:00 uur. Nika Daalderop zal ook volgend seizoen samen met spelverdeelster Laura Dijkema de kleuren van Il Bisonte Firenze in de Italiaanse Serie A1 verdedigen. Na een blessure, die haar de eerste periode van vorig seizoen aan de kant hield in Florence, en haar vorige zomer ook uit Oranje hield, speelde Daalderop toch nog totaal 17 wedstrijden voor haar nieuwe werkgever.  Met een score van meer dan 13 punten per wedstrijd deed ze het uitstekend.

Zelf vertelt ze op de website van Firenze: “Ik ben echt heel blij om nog een seizoen in Florence te blijven, omdat ik over mijn eerste jaar bij Il Bisonte toch wel tevreden ben. De eerste helft van de competitie was vanwege de blessure erg moeilijk voor mij omdat ik niet 100% fit was, maar in het tweede deel ging alles beter. Ik ben blij dat ik door het gekregen vertrouwen nog mijn bijdrage aan een geslaagd seizoen heb kunnen leveren en denk dat we in de seizoensfinale geweldige dingen hebben laten zien en we heel dicht bij de halve finale van de play-offs waren. Ik hoop dat we volgend seizoen de volgende stap kunnen zetten en kijk ernaar uit om aan het eind van deze ‘Oranje’ zomer terug te keren naar Florence”

gh @ Vizier op Volleybal. Foto Chris Overkleeft.