Vizier op volleybal

 

Dagmar Boom terug naar Team Eurosped

VoV, 15-01-2021. 19:43 uur. Na twee seizoenen Team Eurosped besloot Dagmar aan het einde van het seizoen 2019/2020 om een volgende stap in haar volleybal carrière te zetten. Het Bundesliga team van VfB Suhl was de volgende stap. Helaas heeft ze door persoonlijke omstandigheden moeten besluiten terug te keren naar Nederland. De goede tijd die ze bij Team Eurosped heeft gehad maakte ook dat het besluit om haar carrière in Vroomshoop te vervolgen voor de hand liggend.

“Ik ben erg blij dat ik weer bij Team Eurosped de kans krijg om dat te doen wat ik het liefst doe; volleyballen. De stap naar de Bundesliga heeft mij niet gebracht wat ik gehoopt en gewild heb. Bij Team Eurosped kom ik in een warm nest waar ik de staf, spelers, supporters en vrijwilligers ken en waar ik mij thuis en vertrouwd voel. Dit heb ik nodig om weer plezier te krijgen in het volleybal, ik kan niet wachten om te beginnen” aldus Dagmar.

Coach Diane Rademaker is in haar nopjes met de komst van Dagmar. “We zijn blij dat Dagmar onze selectie komt verbreden. Na de blessure van Alaska zijn we kwetsbaar geworden op de passer loper positie. Dat we dan Dagmar kunnen toevoegen is natuurlijk erg fijn. Ze heeft haar meerwaarde al laten zien in het verleden. We hebben altijd contact gehouden en zijn blij dat ze terug is.”

Alle formaliteiten voor haar terugkeer zijn afgehandeld en ze zal morgen al deel uitmaken van de selectie van Team Eurosped voor de uitwedstrijd tegen Laudame Financials VCN om 20.00 uur in Capelle aan den IJssel.

gh @ VoV, bron en foto persbericht Team Eurosped.