Dash drie sets hard onderuit in Apeldoorn

VoV, 12-03-2023. 12:35 uur. Na een niet al te beste oefenwedstrijd tegen WSV mochten de meiden van Dash afgelopen zaterdag spelen tegen Dynamo dames2. De thuiswedstrijd werd met 3-1 gewonnen. Helaas zijn ze de uitwedstrijden nog niet zo sterk.

Om half 5 klonk het eerste fluit signaal waarbij de Vordenaren een goede start hadden gemaakt. Al snel kwamen ze op een voorsprong van 2-9. De service druk aan de kant van Dash lag erg hoog waardoor de bal niet verder kwam dan een pass bij Dynamo.  Naast een goede service druk van de meiden hadden ze een goede verdedig en servicepass. Ook zat Anne er steeds goed bij met het blok, wat uiteindelijk veel punten opleverde.

De tweede set begonnen de meiden meteen met een achterstand. Dynamo had hun pass weer op orde, met als gevolg een goede set en een aanval. De blokkering en service pass in deze set was een stuk minder als in de eerste set. De meiden van Dash maakte uiteindelijk te veel eigen fouten waardoor ze niet verder kwamen als 15 punten.

Ook de derde set begonnen de meiden van Dash meteen met een achterstand. Ze miste energie die ze eigenlijk hard nodig hadden. Ook tijdens deze set maakte de meiden teveel eigen fouten en hadden ze moeite om te laatste bal af te maken.

In de vierde set ging Dash gelijk op en leek het beter te gaan tot een service druk die Dynamo bracht. De Vordenaren kwamen hier niet overheen en hebben de wedstrijd uiteindelijk met 3-1 verloren. De wedstrijd was binnen 90 minuten klaar.

Set standen: 12-25, 25-15, 25-8, 25-13