Vizier op volleybal

 

SVI D1: Femke W. bedankt voor Oranje

VoV, 12-03-2023. 12:50 uur.  De spoeling wordt steeds dunner voor bondscoach Felix Kolowski. International Femke W. heeft laten weten niet meer beschikbaar te zijn voor Oranje. W. heeft dit Kolowski zelf laten weten in een telefoongesprek. “Niks persoonlijks hoor”, verzekerde zij de bondscoach. “Maar het is gewoon beter van niet.” Van dat gejakker naar Papendal word je helemaal flauw van.

Tevens gaf ze aan bij haar eigen coach, die ze in alles overigens veel beter vindt dan de bondscoach, dit te combineren met een weekendje ‘Lijden in Leiden’, vanwege een lustrum met een zekere P.

Dan het mysterie Vera K. die perse naar Justin Bieber wou in Boedapest. Echter Bieber werd bibberig, kreeg hier lucht van en schoot spontaan in een acute aanval van plankenkoorts, door al zijn concerten af te zeggen, de inwoners van Boedapest aan hun lot overlatend, aan de onveilige situatie die daardoor ontstaan is.

Dus met een selectie van 9 dames vertrokken we naar het pittoreske Sint Nicolaasga, Jolien E. had naar verluidt deze week meer tussen de zure lappen gelegen dan op haar voetjes gestaan en moest met een behoorlijke trainersachterstand toch op de middenaspositie starten.

Was het een wedstrijd, kort antwoord nee, waar SVI nog de eerste set nog professioneel de set uitspeelde en met 22-25 won, was de koek op en werden we slachtoffer van de Friese ”degradaasie striid” en werden we vakkundig van het kastje naar de muur gestuurd. Zelf vielen we aan als een natte vaatdoek, en verdedigde we met de snelheid van bejaarde klaverjasclub, kortom een off-day.

Deze week ff de neuzen naar een goede richting en gaan we thuis de draad weer oppakken met hopelijk met de ondersteuning van ons eigen enthousiaste publiek.

Volgende wedstrijd: zaterdag 18 maart: thuis tegen Leeuwarden dames 1 om 1700 uur. Tot dan, namens SVI dames1, Crie Kinsie treener/kootsj

gh @ VoV.