Vizier op volleybal

 

Dash neemt 4 punten mee uit Groningen:

VoV, 22-11-2021. 4:35 uur.  Het was weer een lange weg naar Groningen, maar eenmaal daar aangekomen waren we gebrand om de winst te pakken.

De 1e set openden we ijzersterk! Op de eerste service was het Maaike Draaijer die de baas was. Ook door een briljante service pass kon er veel Gronings gevaar gepareerd worden en zo gingen we naar de 1e set winst! 19-25

2e set: Het schommelde heen en weer en beide ploegen konden zich niet echt bekronen tot de bovenliggende partij. Bij Dash lopen blijkbaar echt een paar tactische coaches rond want op het tactische en aanvallende vlak maakte zij het de Groningse formatie moeilijk. Dankzij dit harkte Dash de 2e set over de streep met een verschil van 20-25!

3e set: Deze set was Dash zichzelf niet en werd er pijnlijk puntverlies op gelopen. Op de eigen service vielen er steken waardoor de Groningse ploeg vertrouwen kreeg en veel gevaar kon af ketsen, verdedigend was Dash matig en kon geen controle houden op het Groningse offensief. Hierdoor ging deze set naar hen toe. Het werd helaas 25-20.

4e set: Dash leek wakker geschud en beheerste de 4e set optimaal. De zusters Meijer waren in deze set een belangrijke factor. Verdedigend was Pien ijzersterk en Lot was met haar tactische passes en aanvallende ballen erg sterk. Dit hielp Dash om de overwinning van 1-3 over de streep te trekken! De eindstand in de 4e set was 17-25, een overtuigende overwinning.

Aankomende zaterdag speelt de hoofdmacht van Dash thuis tegen Wevo ‘70. In de kantine is er mogelijkheid om hen te supporten, dus schroom niet en support Dash naar de 2e overwinning op rij!!

gh @ VoV, verslag en foto van / via Maaike Draaijer, Dash Dames 1.