Vizier op volleybal

 

Dash trekt zich terug uit Eerste Divisie

VoV, 12-04-2018. 11:14 uur. Wat al enige tijd in het rond zong op social media en in de diverse kantines bij volleybalverenigingen werd verteld werd gisteren door een artikel in de Stentor bij monde van Dash voorzitter Thiedo Sijtsma bevestigd. Dash, de ploeg uit het Achtkastelendorp, zal zich na dit seizoen uit de Eerste Divisie terug trekken.

Voornamelijk omdat speelsters stoppen of vertrekken, de trainer coach een paar maanden geleden voor een andere ploeg heeft gekozen, terwijl hij eigenlijk niet ongenegen was geweest te blijven als er wat zou veranderen,  en er voor volgend seizoen geen team op Eerste Divisie niveau  binnen de lijnen kan worden gebracht.

De ploeg staat op dit moment op een zevende plaats en heeft zich met 52 punten uit 20 wedstrijden ruim gehandhaafd. Er zijn nog twee wedstrijden te gaan, zaterdag spelen ze thuis tegen Dynamo en de week erop is Rivo in Rijssen de laatste tegenstander. Er zal dus zaterdag wel massaal afscheid worden genomen van het thuispubliek.

Wat dit betekent voor de p/d wedstrijden c.q. directe handhaving voor bijvoorbeeld Rivo c.q. promotie uit de tweede divisie (door bijvoorbeeld Rosstars of Wevo) is op dit moment nog even afwachten.

gh @ Vizier op Volleybal.