Vizier op volleybal

 

De derby Eurosped vs Set-Up ’65

VoV, 11-01-2019. 5:38 uur. Hoewel de dames van Eurosped begin januari opnieuw hebben bewezen het sterkste team in Twente te zijn, zullen ze a.s. zondag vanaf het begin moeten laten zien dat ze de Twente Cup terecht in handen hebben. In de Twente Cup kwamen ze de tegenstander van aanstaande zondag niet tegen, Set-Up eindigde namelijk achter Apollo 8 als tweede in hun poule en won het brons.

Springendal Set-Up ’65 staat momenteel op een 5e plaats en is nog niet helemaal zeker van deelname aan de Kampioenspoule. Eurosped wel, zij hebben het kaartje al op zak. Set – Up zal er uiteraard alles aan doen om op koers voor de kampioenspoule te blijven en het Team Eurosped zo lastig mogelijk maken. Een volle tribune zal beide teams zeker helpen er een mooie wedstrijd van te maken!

Dus zondag 13 januari a.s., sporthal Het Punt in Vroomshoop, Aanvang: 15.30 uur Team Eurosped vs Springendal Set – Up ’65.

Halve finale Beker tegen Sliedrecht Sport

Na het binnenhalen van de Twente Cup is Team Eurosped ook nog steeds in de race voor de andere felbegeerde beker, namelijk de Nationale Beker. Na de winst op Dros – Alterno zondag jl. is Sliedrecht Sport in de halve finale de volgende tegenstander van Team Eurosped.

Deze wedstrijd zal plaatsvinden op donderdag 31 januari a.s. in De Basis in Sliedrecht, de thuishal van Sliedrecht Sport. Bij voldoende deelname zal de supportersclub van Team Eurosped een busreis organiseren. Nadere informatie hierover volgt!

gh @ VoV, persbericht team Eurosped.