Vizier op volleybal

 

DHL Supply Chain nieuwe sponsor zitvolleybalmannen

VoV, 05-04-2024. 6:06 uur. DHL Supply Chain wordt komend jaar sponsor van de Nederlandse Zitvolleybalmannen. De samenwerking is een belangrijke stap in de ondersteuning en ontwikkeling van het Nederlandse herenzitvolleybal. Waar Beach Team Nederland en TeamNL Volleybaldames reeds succesvol worden ondersteund door DHL eCommerce, is het DHL Supply Chain die zich inzet voor de Nederlandse Zitvolleybalmannen.

DHL Supply Chain en de Nederlandse Zitvolleybalmannen geloven allebei in gelijke kansen voor iedereen. In lijn hiermee positioneert DHL Supply Chain zichzelf als een inclusieve werkgever. Voor het Nederlandse herenzitvolleybal is het essentieel om zowel zakelijk als sportief het beste team achter je te hebben.

DHL is enthousiast over de samenwerking. “Bij DHL Supply Chain geloven we sterk in het mogelijk maken van gelijke kansen voor iedereen en we willen dit graag ondersteunen in de gemeenschappen waarin we actief zijn”, aldus Hendrik Venter, CEO van DHL Supply Chain Europe, Middle East & Africa. “Samenwerken met  de Nederlandse Zitvolleybalmannen biedt ons een geweldige kans om de waarden waar wij als DHL Supply Chain voor staan, zoals ‘can do’ en het overwinnen van uitdagingen, in de praktijk te brengen. Want of het nu gaat om het creëren van de meest efficiënte en veerkrachtige supply chain of het trainen van een team dat op hoog niveau kan concurreren, samen kunnen we zoveel meer bereiken.”

DHL Supply Chain en de Nederlandse Zitvolleybalmannen gaan samenwerken om zitvolleybal verder te promoten, zowel nationaal als internationaal. Deze samenwerking zal niet alleen de zichtbaarheid van zitvolleybal vergroten, maar ook bijdragen aan een meer inclusieve sportomgeving waarin iedereen dezelfde kansen krijgt om uit te blinken.

“Wij zijn ontzettend blij met DHL Supply Chain als nieuwe partner”, zegt Robin de Haan, projectleider zitvolleybal bij de Nederlandse Volleybalbond. “Hun mondiale expertise en inzet voor inclusiviteit sluiten naadloos aan bij onze missie om zitvolleybal in Nederland naar een hoger niveau te tillen en meer mensen bij deze prachtige sport te betrekken.”

Michel Everaert, algemeen directeur Nevobo: “De Nederlandse Zitvolleybalmannen is een ambitieuze groep sporters die ervan droomt te schitteren op de Paralympische Spelen in 2028. De steun van DHL Supply Chain maakt het mogelijk om een ​​topsportprogramma te organiseren dat verbinding maakt met de wereldtop.”

gh @ VoV, bron en foto persbericht Nevobo via Gerben Engelen, Mediavoorlichter.

Noot: VoV is er even niet meer vandaag en morgen. Zondag in de loop van de dag melden we ons weer.