Vizier op volleybal

 

D’n Hangtafel Sneeuwballenkampioen 2017

VoV, 10-01-2018. 5:50 uur.  Op het 20ste Sneeuwballentoernooi bij Peelpush voor recreatieve volleybalteams eind december kwam gelegenheidsteam D’n Hangtafel na een spannende wedstrijdreeks als winnaar uit de bus. In de finalewedstrijd besliste het setgemiddelde, na een 1-1 gelijkspel tegen familieteam De Lieselotjes. Het team van Boshoven Bulls pakte de 3e plaats door winst op EWTNEDTW.

De 15 deelnemende teams lieten een duidelijke stijging van het niveau van het vrijetijdsvolleybal zien. De speelvreugde was dan ook groot! En dat gold niet alleen voor het volleyballen op zich. Ook het traditionele ‘Sneeuwballengooien’ werd met veel enthousiasme gespeeld. De serve – opdracht waarvoor dit keer gekozen was voor het ‘Ballen in de Plaza-tas’-spel, bleek een kolfje naar de hand van de juffen en meesters van Den Doelhof.

De teams van Bemselkesvelt en De Lieslotjes ontvingen uit handen van de organisatie de Jubileum – prijs, omdat zij aan alle 20 afleveringen van het toernooi deelgenomen hebben.  Alle teams nogmaals bedankt voor de gezellige en sportieve deelname, en alle winnaars van harte gefeliciteerd!

gh @ VoV, persbericht Peelpush.