Vizier op volleybal

 

Harambee zoekt trainer voor Dames 1

VoV, 10-01-2018. 12:56 uur. De studentenvolleybalvereniging van de Universiteit Twente, v.v. Harambee, is op zoek naar een nieuwe trainer voor het eerste damesteam. De vereniging, die zich kenmerkt door een unieke combinatie van sport en gezelligheid, hoopt met het aantrekken van een nieuwe trainer een hoger niveau damesvolleybal aan te kunnen bieden.

Momenteel komt het eerste damesteam van Harambee uit in de eerste klasse in Regio Oost. “We willen als vereniging minimaal promotieklasse spelen en eigenlijk wel derde divisie” zegt technische commissie lid Pim Hovestad. “Door een nieuwe externe trainer aan te trekken hopen we samen onze dameslijn te kunnen verbeteren.”

Unieke omgeving:  Harambee is een studentenvolleybalvereniging, waardoor sprake is van een uniek speelveld voor trainers. Er is een grote doorloop aan studenten van zowel de Universiteit Twente als Hogeschool Saxion wat betekent dat teams jaarlijks kunnen veranderen. “De uitdaging is om ondanks de grote doorstroom van leden een robuust team neer te zetten.” Door deze situatie is het ieder jaar weer een uitdagende puzzel om er voor te zorgen dat op een zo hoog mogelijk niveau wordt gepresteerd.

Over Harambee: Volleybalvereniging Harambee telt circa 300 leden uitkomend in de Nevobo competitie, een interne mix competitie en zomers in de interne beachvolleybal competitie. De Nevobo tak bestaat momenteel uit acht herenteams en negen damesteams. Naast het aanbieden van volleybal hecht de vereniging ook grote waarde aan gezelligheid, wat zich kenmerkt in enkele grote evenementen die door het jaar heen worden georganiseerd.

Reageren kan naar tc@harambee.nl .

gh @ VoV, persbericht Harambee. Foto Jan van den Noort.