Vizier op volleybal

 

Succes koploper Donitas D3 na teamWEEK

VoV, 10-01-2018. 13:17 uur. Na een welverdiende vakantie mochten we gelijk weer aan de bak. Zonder de kerstdiners, nieuwjaarsborrels en oliebollen eraf getraind te hebben stonden we ineens het laatste weekend van de kerstvakantie weer op het volleybalveld te koekeloeren.

Tijdens de warming-up werden de laatste roddels, snaais en dates die voort zijn gekomen uit onze teamweek besproken. Waarschijnlijk valt er meer te vertellen over wat er in onze teamweek allemaal is gebeurd, als wat er tijdens onze wedstrijd tegen Ruutvoorn Dames 1 is gebeurd. 23-25, 25-27, 18-25 en 25-23. 1-3 gewonnen dus.

Zonder enige training zou je misschien denken dat dit knap is, maar dat was het niet. We speelden namelijk tegen de nummer laatst en hadden hier dus gewoon 0-4 moeten winnen. Maar goed, met deze 4 punten erbij staan we nog steeds op de eerste plek met 8 punten meer als de nummer 2 en een wedstrijd meer gespeeld.

Terug naar de teamweek. Ja, je leest het goed, een teamWEEK. De laatste week voor de kerstvakantie hebben we met z’n allen eens goed aan de teambuilding gewerkt. Het was een erg gezellige en geslaagde week. Gelukkig hadden we daarna twee weken de tijd om bij te komen.

gh @ VoV, bron Heningway ’s Donitas Dames 3.