Donitas D2 zonder punten naar Groningen

VoV, 20-03-2019. 9:17 uur. De thuiswedstrijd tegen Emmen eerder dit seizoen was al tegengevallen, nu was het tijd om ons bij de uitwedstrijd te bewijzen. Het zat ons deze keer echter ook niet mee. De meiden van Emmen begonnen voor de wedstrijd al met hun intimidatie door een headshot op Kim tijdens het inslaan. Rechtdoor slaan!

De eerste twee sets begonnen sterk, maar het lukte niet om hier ook een winst uit te halen. De starting seven bestond uit Eline, Renee, Ilse, Lieke, Rianne, Anke en Annemarie. Iris en Kim kwamen nog het veld in en Jaap maakte gebruik van de dubbele wissel. We hadden goede acties aan onze eigen kant, maar ook Emmen was sterk in de aanval en trok uiteindelijk aan het langste eind. (25-20) (25-23)

De derde set begon met een kleine achterstand, daarop volgde nog een headshot en bloedneus voor Wytske, die gelukkig maar tijdelijk uitgeschakeld was. Eline kwam voor haar het veld in. Hierna bleef het gelijk opgaan, dit wisten we vast te houden tot 25-25, maar weer lieten we de laatste paar punten gaan. Het werd 27-25.

De laatste set verliep niet veel anders, het thema van deze wedstrijd was duidelijk met een voorsprong beginnen om vervolgens de set toch te gaan. (25-22)

Dus 4-0 verlies, het ging gelijk op, maar wij zijn zonder punten naar huis gegaan. We hadden nog een beetje troost van de taart na de wedstrijd en we gaan gewoon weer door naar de volgende zaterdag. Dan spelen we weer in de Struikhal, tegen Flash Veendam. We zien jullie daar!

gh @ VoV, verslag van Donitas Dames 2. Foto Jan van den Noort.