Vizier op volleybal

 

Donitas DS 3 pakt setje op vechtlust

VoV, 06-11-2018. 6:00 uur. Zaterdag 3 november mocht Donitas D3 weer afreizen naar Assen, waar de wedstrijd Sudosa – Desto D2 vs Hemingway ’s Donitas D3 plaatsvond. Auto’s en bussen waren dit keer ons vervoer om zo op tijd de sporthal te betreden. Na twee maal op rij met een 4-0 verlies naar huis gegaan te zijn, waren we zeer gebrand om bij deze wedstrijd punten te pakken.

Al wachtend in de kantine konden wij ons lang genoeg voorbereiden op de wedstrijd die zal komen, iets met een kleine uitloop van de vorige wedstrijd. Uiteindelijk konden we rond kwart voor drie de zaal betreden om ons helemaal maximaal voor te bereiden.

De wedstrijd begon, helaas was onze vechtlust van afgelopen trainingen ver te zoeken in de eerste set, wat de setstand op 25-15 voor Sudosa – Desto bracht. We zouden deze snel vergeten en met een leeg hoofd de 2e set ingaan. Hierin kwam onze vechtlust weer naar boven. Helaas hadden de scheidsrechters wat moeite met touchéballen en mochten we deze wedstrijd ook wel lijnrechters kunnen gebruiken. Deze set ging dan ook met een stand van 27-25 naar Sudosa – Desto.

Vervolgens de 3e set in. We waren onze vechtlust weer kwijtgeraakt, wat eindigde in een setstand van 25-16 voor Sudosa – Desto. Na drie verloren sets hadden we onze mind omgezet, want we zouden hier zeker niet weggaan zonder punten. De sfeer en de vechtlust was weer te zien bij ons en Valerie heeft uiteindelijk de doorslag gegeven, want die bleef maar scoren! Het eindigde met een setstand van 22-25 voor Donitas, helaas met 3-1 verlies.

gh @ VoV, verslag Donitas Dames 3. Foto Jan van den Noort.