Vizier op volleybal

 

Donitas H1 spaart krachten voor de thriller

VoV, 16-10-2020. 5:05 uur. Geliefde Donitaters,  ww netvliezen hebben het te verdragen gehad afgelopen weekend. We hebben onszelf, met het schaamrood op de kaken, vreselijk tekortgedaan tegen een paar tieners uit het oosten. Na een korte analyse zijn wij tot de conclusie gekomen dat dit eigenlijk de fout van Donitop is en niet van onze spelers noch trainers. Ik zal dit kort proberen te verklaren.

Na recent onderzoek vanuit de RUG door Professor Roelof Hut is gebleken dat wij op een desastreus verkeerde tijd staan ingepland op onze thuisspeeldag. Na een meta-analyse, waarin zwemprestaties van de afgelopen 4 Olympische Spelen werden geanalyseerd, is hij tot de conclusie gekomen dat Donitop verantwoordelijk is voor de wanprestaties dit seizoen. Het ideale piekmoment om een topprestatie te leveren, volgens de biologische klok gelegen in suprachiasmatisch nucleus van het menselijke brein, is volgens Hut om 17:12 uur. Dit is 12 minuten later dan onze geplande wedstrijden.

@Donitop graag vernemen wij van jullie hoe wij dit samen gaan oplossen

Omdat wij u, als trouwe lezer, niet willen meenemen in een interne discussie zullen wij ons verder richten op de normale gang van zaken; het kleineren van onze volgende tegenstander.

Voor de beker mogen wij het opnemen tegen onze broeders van andere moeders, onze oude kameraden, de boeren uit Assen. U zult zich als (vrouwelijk) aanhang(st)er van Heren 1 nog wel de goedgelovige blauwe ogen, het blonde borsthaar en de sexy benen van Niek Schiphof herinneren?

Of het mannelijk gebrul, met de boze blik van Anja Westra? Of de geile, lange sokken van Arjan Snippe (of zal hij op wintersport zijn?)? Of wat dacht u van het schattige lachje van Daan Grob, die na twee weken bij Donitas al zijn toekomstig moeder van zijn kinderen had gevonden? Deze heren hebben de wilde, vruchtbare omgeving van G.S.V.V Donitas verwisseld voor het burgerlijke Assen.

Trots komen ze in hun groene pakjes, met de leaseauto van de zaak, opdagen voor een kleurloze training waar een scheet of een boer uit den boze is. Dit dwingt respect af bij nietsvermoedende 16-jarige volleybalspeelsters en de nodige “wow!”, “omg!” en “wauw wat cool!”! In het veld is hier echter niets van te merken. De heren bezetten immers een tiende plaats binnen de Topdivisie en werden afgelopen weekend met een spectaculaire 0-4 in eigen huis eraf geklapt tegen een promovendus. Ik heb er zin in, Thunder.

gh @ VoV, verslag van Donitas Heren 1.