Vizier op volleybal

 

Donitas H2 maatje te klein voor Sneek

VoV, 19-04-2018. 12:22 uur. Beste fans, afgelopen zaterdag was de laatste thuisdag van dit seizoen. Vaak een emotionele dag waarbij afscheid wordt genomen van vertrekkende spelers, en dat was ook dit seizoen niet anders. Gelukkig bleef het deze keer maar bij één grote speler die komend jaar niet meer te zien zal zijn bij Heren 2.

We namen afscheid van niemand minder dan teampapa Jarnick Oldenbeuving. Jarnick heeft meer Donitas jaren gehad dan op twee handen te tellen zijn en was een echte teamplayer. Vooral dit seizoen bij Heren 2 speelde hij altijd in dienst van het team. Jarnick, we zullen je missen en hopen jou, Alex en de kleine Jaylana nog vaak op de tribune te zien!

Je zou het bijna vergeten maar er is ook nog een wedstrijd gespeeld tegen Sneek. Sneek was erg in vorm en helaas een maatje te groot. 4-0 verloren en daar is alles mee gezegd. Alleen invaller Lars Bakker uit H5 blonk erg uit en verdient een lintje voor het invallen voor Niels die ergens op de hei met zijn studiegenootjes aan het zuipen was. Volgende week zijn wij voor het laatst te bewonderen in Beijum, tot dan!  IMHERZ!

gh @ VoV, verslag van Donitas Heren 2.