Vizier op volleybal

 

Donitas Heren 2 met 0-4 onderuit

VoV, 13-10-2021. 4:28 uur. Geliefde fans van Donitas Heren Deux, op zaterdag 9 oktober was de eerste wedstrijd met onze officiële nieuwe hoofdblokkeerder Rein welke wij mooi van Heren 5 hebben gestolen.  We mochten weer thuis spelen en iedereen had zin om die heren van Peize even te laten zien hoe het moet.

Het moreel lag hoog dankzij een blikadt van geblesseerde speler Mick vóór de wedstrijd en na een snelle warming up konden we aan de eerste set beginnen.  Na een paar punten al zagen de mannen van Donitas een klein dipje en werden er een stuk of 6 punten aan het andere team gegeven. Na een wissel kwamen de mannen weer op volle kracht maar het lukte ons niet om die punten terug te krijgen en al snel was de eerste set in de handen van de Peizenaren.

Na dit eerste verlies was het vuur in de harten van de Donitaters gedoofd en werden de volgende twee sets laf gespeeld. De vierde set hadden we niks meer om te verliezen en dus begon het team eindelijk weer een beetje te klappen. Echter was dit niet genoeg om nog een set te pakken en gingen we al vechtend ten onder.

Na het verlies konden de Donitaters zich troosten bij hun favoriete plek: de Sportsbar, waar ze er toch nog een leuke dag van hebben gemaakt. Tot volgende week in de struikhal wanneer wij onze vijfde wedstrijd spelen.

Setstanden 18-25, 13-25, 14-25 en 19-25.

gh @ VoV, verslag van Donitas Heren 2. IM HERZ