Vizier op volleybal

 

Vanavond eerste thuisduel Set-Up ‘65

VoV, 13-10-2021. 4:35 uur. Vanavond staan in Ootmarsum de teams van Set- Up ’65 en Regio Zwolle Volleybal tegenover elkaar. Ze beginnen om 20:00 uur in de Schalm. Publiek is welkom, maar daarvoor is wel een goede QR-code noodzakelijk.

Beide teams verloren afgelopen weekend hun eerste wedstrijd van het seizoen. Set-Up had in Meijel een slechte seizoenstart tegen Peelpush, het verloor de eerste twee sets heel dik (2 keer 25-12), maar herstelde zich daarna goed. Bij Regio Zwolle was het juist omgekeerd. Zij hadden tegen VCN Capelle een prima eerste set met 25-13 winst, maar raakten in de loop van de tweede set, ongeveer halverwege, het spoor bijster en verloren die set en daarna ook de volgende twee.

Het spreekt voor zich dat beide ploegen vanavond voor de eerste punten van het seizoen gaan. Niet alleen een setje winnen, maar ook een puntje/ de puntjes pakken. Dat een van beide de eerste zege gaat behalen staat als een paal boven water.

Beide teams hebben overigens een pittige week voor de boeg, Regio Zwolle Volleybal speelt aanstaande zaterdag uit tegen Apollo 8 en Set-Up ‘65 heeft dan opnieuw een thuiswedstrijd, zij ontvangen debutant SV Dynamo Apeldoorn.

Maar eerst de wedstrijd van vanavond, wat daarna komt is van later belang.

gh @ Vizier op Volleybal. Foto Set-Up ’65.