Vizier op volleybal

 

Ging Rivo Rijssen voor niets naar Assen?

VoV, 13-10-2021 16:01 uur. Afgelopen zaterdagavond speelde Rivo Rijssen tegen het sterke Sudosa Assen, een titelkandidaat in de Topdivisie A. Kijkend naar de ranglijst zou het een topper moeten worden maar wij wisten wel beter.

Tijdens de wedstrijd bleken de krachtverhoudingen op alle vlakken. Sudosa speelde krachtiger in de serve, aanval en blokkering. Voor Rivo bleef er niets anders over dan proberen aan te haken en dat lukte in het begin van iedere set. Dan volgde een periode van het bovengenoemde krachtige volleybal en was ook aanhaken net iets te veel gevraagd.

Dus voor niets naar Assen gereden? Ja als je kijkt naar de punten wel. Er waren ook echt wel lichtpuntjes te noemen. Zo viel Lotte Boerman uitstekend in als libero en speelden onze passers-lopers aanvallend een puike pot tegen een erg sterk blok.

De setstanden voor de statistici onder ons: 25-15, 25-12 en 25-15.

Rivo dames 1 hoeft het niet van deze wedstrijden te hebben om het puntentotaal op te schroeven en mag zelfs genieten en vooral leren van een dergelijk sterke tegenstander. Nu weer vooruitkijken naar komende zaterdag als er opnieuw een sterke tegenstander op het program staat. Veracles uit Groningen komt naar de Reggehal. Aanvang 16.30 uur. Wij beloven jullie een mooie pot volleybal!

gh @ VoV, verslag van Rivo Dames 1, foto Jan van den Noort.