Dynamo T verloor derby van Apollo 8 D2

VoV, 28-11-2021. 8:31 uur. Gisteren reisde Dynamo Tubbergen naar Borne voor een voorlopige laatste wedstrijd tegen Apollo 8 D2.

Apollo startte sterk aan de 1e set waardoor Dynamo moeite had om in hun eigen spel te komen. Tot 13-11 ging het redelijk gelijk op, daarna zette Apollo met een goeie servedruk en een sterke aanval een tandje bij waardoor Dynamo niet meer bij kon komen. De 1e set ging met 25-15 naar Apollo

De 2e set kwam Dynamo iets meer in hun eigen spel. Met een goeie serve en aanval ging het gelijk op tot halverwege set 2. Door het goede blok en een betere serve druk van Apollo ging ook de 2e set naar Apollo met een stand van 25-20.

Met een andere opstelling in het veld begon Dynamo aan de 3e set. Helaas begon Dynamo niet zo sterk. Bij een achterstand van 6-1 nam Rob Luyrink een time-out. Met hard werken kwam Dynamo na een achterstand van 9-1 goed terug tot 18-18. Met een goeie servedruk werd het in set 3 22-25 voor Dynamo.

In de 4e set wist Dynamo het goeie niveau van de 3e set vast te houden. Met een goeie servedruk wist Dynamo een voorsprong van 4 punten te creƫren. Deze voorsprong wisten ze tot 18-14 vast te houden door een goeie serveserie van Apollo werd het 18-18. Helaas maakte Dynamo in de bigpoints zelf te veel fouten en werd het 28-26 voor Apollo. Met een 3-1 verlies en 0 punten keerde Dynamo weer terug naar Tubbergen.

gh @ VoV, verslag door Eva Schuurman, Dynamo T dames 1.