Tweede 3-0 winst op rij voor VoCASA D1

VoV, 28-11-2021. 8:23 uur. Het was weer tijd voor een thuiswedstrijd in de paarse hal in Nimma! Dit keer speelden we tegen Bende Services Thor Dames 1. We hebben beter dan vorige week gespeeld en het is een prima afsluiter (3-0 winst) geweest, voordat de nieuwe maatregelen ingaan morgen.

In de eerste set speelden we afwisselend prima spel met rommelig en niet helemaal ons eigen spel. Er werden mooie punten gemaakt, die afgewisseld werden met minder goede oplossingen op alle fronten. Gelukkig hadden we onze joker achter de hand. Rianne hielp met haar super goede services ons de set binnen te halen, aan het einde van de set. Met 25-23 was set 1 voor ons!

In de tweede set leek het makkelijker te gaan. We startten met een voorsprong van 5-0 en halverwege de set stonden we 17-12 voor. Maar daarna lieten we Bende Services Thor inlopen tot 18-18 en maakten we het onszelf moeilijk. We lieten veel liggen in de verdediging en ook in het oplossen van lastige ballen. Uiteindelijk wisten we met tactische en hard geslagen ballen van Yvette, Sanne en Nikki, toch de set binnen te slepen met 27-25 (iets met waar voor je contributie krijgen 🙊).

De derde set begonnen we goed met een voorsprong. Op een stand van 8-4 knalde Kristel er een mooie middenaanval in (en die willen we eigenlijk nog véél vaker zien, toch Kris??). De voorsprong bleef intact en Sanne, Anne & Nikki vergrootten de voorsprong nog even extra, met een aantal harde scorende aanvallen, inmiddels was de tussenstand 19-9 😎.

We hebben nog een aantal puntjes laten liggen, maar ook een aantal mooie punten van Bende Services Thor gezien. Gelukkig wisten we ons eigen spel deze set vast te houden. Deze derde en tevens laatste set hebben we daarmee overtuigend laten eindigen in winst: 25-13 en daarmee 3-0 winst in sets! 🥳

Ook weer bedankt aan de dames van VoCASA Dames 2 die er bij waren, de mannen van de wedstrijdorganisatie, DJ Teun 🎧🎶 en de tellers, scheidsrechters, ballenrollers, quickmoppers en de support van iedereen die ons vanaf de bank via de livestream heeft aangemoedigd! 💜

Uiteraard zijn we super blij met deze tweede 3-0 winst op rij! We hopen dat iedereen gezond blijft en z’n tijd op een fijne manier in kan vullen. Zoals jullie allemaal vast hebben meegekregen, kunnen we door de nieuwe corona maatregelen namelijk even niet spelen. We laten jullie, zodra we dat weten, uiteraard horen wanneer we de competitie kunnen hervatten en wie onze volgende tegenstander wordt!