Vizier op volleybal

 

Dynamo Tubbergen zoekt enthousiaste trainer(s)/coach(es)

VoV, 09-03-2023. 5:12 uur. Voor komend seizoen (2023/2024) zijn we bij Dynamo Tubbergen nog op zoek naar een trainer/coach voor ons tweede damesteam en een trainer/coach voor B1. Ons tweede damesteam zal uitkomen in de promotieklasse en voor een groot deel bestaan uit jonge speelsters die worden opgeleid voor het eerste team. B1 zal uitkomen in de hoofdklasse en strijdt jaarlijks mee voor een plek in de topklasse.

Binnen Dynamo vinden we het belangrijk dat onze jeugd goede aansluiting kan vinden bij de verschillende damesteams. We vinden het dan ook gezond en wenselijk om het grootste deel van ons dames 1 te laten bestaan uit speelsters uit onze eigen jeugdopleiding.

Daarom hebben we ervoor gekozen dames1 komend seizoen uit te laten komen in de Eerste Divisie en dames2 in de promotieklasse. Zo kan de jeugd betere aansluiting vinden en hebben deze speelsters de kans zich verder te ontwikkelen. Daarbij is het uiteraard belangrijk dat zij plezier hebben en blijven houden in het volleybal.

Voor trainers bieden wij naast een vergoeding ook de mogelijkheid een cursus te volgen. Dus ook wanneer je nog wat minder ervaring hebt als trainer/coach van een lijnteam gaan we graag met je in gesprek. En natuurlijk heb je ook als ervaren trainer de mogelijkheid een cursus te volgen om je kennis nog verder te verbreden.

Ben jij de enthousiaste trainer die wij zoeken? Neem dan contact op via tc@dynamotubbergen.nl. Graag tot ziens!

gh @ VoV, bron oproep TC Dynamo via Sophie Mensink. Foto Jan van den Noort.