Vizier op volleybal

 

Eerste Active Living Orion Invitation Tournament

VoV, 05-09-2022. 12:49 uur. Op 15 augustus is Active Living Orion de ambitieuze voorbereiding gestart. Het hoogtepunt van de voorbereiding is op 10 en 11 september in de Saza Topsporthal tijdens het allereerste Active Living Orion Invitation Tournament. Het toernooi kent een internationaal deelnemersveld met Energiequelle Netzhoppers KW-Bestensee (Duitsland), Tectum Achel (België) en Grand Nancy Volley-Ball (Frankrijk).

De ploeg van hoofdtrainer Dirk Sparidans oefent veel tegen buitenlandse tegenstanders. Zijn ploeg speelde afgelopen woensdag een uitwedstrijd tegen Powervolleys Düren (3-1 verlies). Daarnaast speelt Active Living Orion de volgende oefenwedstrijden:

Lindemans Aalst (België) (uit op 3 september), Greenyard Maaseik (België) (thuis op 7 september om 15.00 uur), Lindemans Aalst (België) (thuis op 14 september om 15.00 uur), Tectum Achel (België) (uit op 18 september), Simplex SSS Barneveld (uit op 21 september om 16.30 uur) en Greenyard Maaseik (België) (uit op 5 oktober om 18.00 uur).

Met het eerste Active Living Invitation Tournament komen er Europese topteams naar Doetinchem. Het is een uitgelezen kans voor Active Living Orion om zich te presenteren aan de supporters in de Regio Achterhoek, de toegang is gratis.

Het programma is als volgt:

Zaterdag 10 september

13.00 uur: Active Living Orion – Grand Nancy Volley-Ball

16.00 uur: Active Living Orion – Tectum Achel

19.00 uur: Energiequelle Netzhoppers KW-Bestensee – Tectum Achel

 Zondag 11 september:

11.00 uur: Grand Nancy Volley-Ball – Tectum Achel

14.00 uur: Tectum Achel – Energiequelle Netzhoppers KW-Bestensee

17.00 uur: Active Living Orion – Energiequelle Netzhoppers KW-Bestensee

De wedstrijden worden gespeeld om een Best of Five in een ambiance die u van Active Living gewend bent.

gh @ VoV, bron persbericht Active Living Orion, Doetinchem. Archieffoto CEV.