Vizier op volleybal

 

Eerste verlies VCN Dames 1 is een feit

VoV, 03-12-2019. 11:41 uur. Zaterdag stond de wedstrijd tegen VV Utrecht Dames 1 op het programma voor Laudame Financials VCN Dames 1.

De wedstrijd begon al wat rommelig, maar de dames uit Capelle aan den IJssel kwamen telkens een paar punten op voorsprong. Boven de twintig werd het lastig en Utrecht vocht zich terug, de set werd verloren met 25-22.

De tweede set was een set om snel te vergeten. VCN Dames 1 stond al snel op een grote achterstand. De wissels brachten nog wel energie in het veld waardoor VCN nog een aantal mooie punten konden maken maar de achterstand was al te groot. Het werd 25-17 voor Utrecht.

Dan maar vechten om de wedstrijd om te draaien. Laudame Financials VCN Dames 1 werd enthousiaster, ze haalden meer ballen van de grond en gingen vechten voor elk punt. Hiermee ging het gelijk op en boven de twintig kwamen ze zelfs nog op setpoint maar was het uiteindelijk Utrecht die het wist af te maken.

Het eerste verlies van het seizoen is een feit. Deze week gaan ze weer hard trainen om zaterdag scherp te zijn bij het eerste fluitsignaal in de thuiswedstrijd tegen Donitas! Zien wij jullie dan?

gh @ VoV, verslag en foto van / via Maureen Weernekers, Laudame Financials VCN D1.