Eerste winst voor Hands-Up Heren1

VoV, 15-10-2018. 5:16 uur. Voor het eerst in de competitie kon het vaandelteam van Hands Up met complete selectie aanrukken tegen hun component. In een warme en vochtige thuishal was Spie/ De Burgst Breda Heren 1 niet opgewassen tegen Hands Up.
Het werd 3-1 voor de thuisploeg.

In de eerste set begonnen de mannen met veel fanatisme, waardoor Breda geen moment een voorsprong heeft gehad in de set. Met een sterke pass en goede verdeling ging de eerste set gewonnen met 25-20.

De tweede set liet een compleet ander beeld zien, Breda kwam op een 03-10 voorsprong en kon dit makkelijk uitbouwen. Ook de wissels konden niet voorkomen dat het 1-1 in sets werd.

Set 3 en 4 lieten zien dat Hands Up klaar was om deze wedstrijd winnend af te sluiten. Met een sterke passing, waarbij libero Rik Kamminga en Lucas Arens een puike wedstrijd speelden, konden de aanvallers bediend worden. De derde set liet een verschil zien van 6 punten (25-19), maar in de vierde set leek Breda niet meer mee te kunnen met het tempo van Hands-Up. Deze laatste set werd ruim gewonnen met 25-11.

Een verdiende en nodige overwinning voor de Balkumse Mannen, die nu kunnen gaan genieten van hun teamweekend. Daarna een weekje herstellen en dan staat op zaterdag 3 november de beladen wedstrijd tegen Skunk op het programma.

We zien jullie graag om 18.00 uur in sporthal De Run.

gh @ VoV, verslag van Gerben Elissen, Hands – Up heren 1. Foto Jan van den Noort.