Tornado geeft op juiste moment gas

VoV, 15-10-2018. 5:20 uur. Op 13 oktober om 16.30 uur begon de wedstrijd tegen Kerkemeijer Gemini dames 1 in Borculo.

De eerste set begon moeizaam voor de dames uit Geesteren. Het ging niet zoals het moest. In de verdediging stond Tornado vast en ook aan het net werden de ballen niet gescoord. Ook door de serve fouten in deze set kwam Tornado al snel op een achterstand. Tornado vocht hard om elke bal, maar helaas verloren ze deze set met 25-21.

De tweede set ging al heel wat beter. Tornado haalde veel ballen van de grond en ze werden nu ook afgemaakt aan het net. Gemini en Tornado gingen gelijk op, maar uiteindelijk drukte Tornado aanvallend door en wonnen ze deze set met 21-25.

De derde set leek op de tweede set, nu ook nog een goede servicedruk en ze haalden deze set binnen met 14-25.  Tussenstand: 1-2 voor Tornado. De vierde set, hier draaide het om. Deze set kwam Tornado al snel op voorsprong en dit bleef zo. Met wederom een goede servicedruk stond Tornado voor met 16-21. Gemini vocht terug, uiteindelijk stond het 20-22. Tornado moest dus even een standje harder. Door goede keuzes van de spelverdeelster Pleuni Klein Haarhuis en een voortreffelijk spelende Romy Loohuis lukte dit waardoor Tornado de wedstrijd winnend afsloot met 1-3.

Volgende week donderdag speelt Tornado een bekerwedstrijd tegen Rosstars dames 2 om 20.00 uur in Rossum.  Zaterdag 20 oktober heeft Tornado weer een thuis wedstrijd om 16.00  uur en spelen ze tegen LEDnovate Esch Stars dames 1. Tornado zal er alles aan doen om de punten thuis te houden. Publiek is dan van harte welkom om onze tribunes te vullen.