Vizier op volleybal

 

Eric Gras nieuwe trainer/ coach topdivisionist VC Zwolle D2

VoV, 29-05-2024. 20:49 uur. VC Zwolle Dames 2 heeft trainer Erik Gras vastgelegd voor seizoen 2024-2025. Het team is afgelopen seizoen kampioen geworden in de Eerste divisie A en zal onder leiding van Gras hun nieuwe uitdaging in de Topdivisie A aan gaan. Arthur Vennik zal Gras assisteren, zoals hij afgelopen seizoen ook heeft gedaan bij VC Zwolle Dames 2.

Met de komst van Gras haalt VC Zwolle een zeer ervaren en ambitieuze trainer binnen. Gras is eerder actief geweest bij onder andere Nesselande, VCN, Taurus en VoCASA en was afgelopen seizoen actief als assistent-coach bij eredivisionist Sliedrecht Sport Dames 1.

Gras is een trainer met het vermogen om teams naar een hoger niveau te tillen en spelers individueel te laten groeien. Het bestuur van VC Zwolle heeft er vertrouwen in dat met de komst van Gras weer een nieuwe stap in de ontwikkeling van het damesvolleybal op topniveau binnen regio Zwolle gezet kan worden. Het bestuur kijkt dan ook uit naar een duurzame en vruchtbare samenwerking.

gh @ VoV, bron en foto persbericht VC Zwolle via Sanne Verweij, bestuurslid.