Vizier op volleybal

 

Eurosped krijgt Sneek op bezoek

VoV, 08-03-2018. 6:03 uur. Afgelopen zaterdag liep Team Eurosped tegen een onverwachte nederlaag aan tegen Coolen Alterno in Apeldoorn. Na eerder in de competitie in Vroomshoop met 3-0 te hebben gewonnen werd kreeg de ploeg van jan Berendsen nu geen setje mee.

Om in de race te blijven om één van de twee bovenste plekken in de competitie, die recht geven om via een best of five serie om de landstitel te spelen,  is het van groot belang dat het team aanstaande zondag een overwinning boekt op VC Sneek. Maar ook voor de Friezinnen, die met hun nieuwe trainer coach Abe Meininger naar het Punt komen, geldt dat eigenlijk alleen een overwinning hun verder helpt in de strijd om het landskampioenschap.

Kortom, er staat de liefhebbers van topvolleybal aanstaande zondag weer een prachtige wedstrijd te wachten. Het is onnodig om aan te geven hoe belangrijk de steun van de fans is voor een goed resultaat. Kom daarom aanstaande zondag massaal naar Het Punt en laat je horen,  voor Team Eurosped of voor VC Sneek.

Team Eurosped vs VC Sneek  op zondag 11 maart 2018 begint om 15:30 uur in Het Punt te Vroomshoop.  Entreeprijzen voor volwassenen en jongeren van 14 jaar en ouder € 4,00. Kinderen tot 14 jaar € 1,00. Speciale Club –actie: Kom je met je club (minimaal 10 personen) dan betaal je € 3,00 / p.p. Meld je hiervoor aan bij wimolsman@teameurosped.nl

gh @ Vizier op Volleybal.