Vizier op volleybal

 

Eurosped vs Flynth FAST in Vroomshoop

VoV, 12-01-2018. 5:40 uur.  Na de winst van de Twente Cup vorige week donderdag, is het aanstaande zondag tijd voor de eerste competitiewedstrijd van Team Eurosped in 2018. Met de  nieuwe libero Marisa Mota,  die de zware taak heeft om Kim de Wild te vervangen, gaat Team Eurosped op jacht naar een plek in de play-offs.

Overigens gaat Kim de Wild, die deze week werd geopereerd aan haar knie, bloggen over haar revalidatie. Om de fans op de hoogte te houden, zal ze een blog bij gaan houden op de website van Team Eurosped. Dus, als jij wilt weten hoe het met Kim gaat, wat ze allemaal moet doen om weer terug te komen op haar oude niveau en wanneer we haar weer in actie kunnen zien, volg dan Kim’s blog. Maar dat terzijde.

Tegenstander zondag is Flynth FAST. Dit team maakt een minder goed seizoen mee vergeleken met vorig jaar, maar zal ongetwijfeld met veel goede voornemens het nieuwe jaar zijn ingegaan. Kortom, ook aanstaande zondag moet Team Eurosped weer vol aan de bak en rekent daarbij natuurlijk weer op veel steun van de fans uit Vroomshoop e.o.

De wedstrijd is dus zondag 14 januari 2018, ze beginnen om 15:30 uur in Het Punt.  De entreeprijzen zijn voor volwassenen en jongeren van 14 jaar en ouder: € 4,00, kinderen tot 14 jaar betalen € 1,00. Kom je met je club (minimaal 20 personen) dan is er een speciale club – actie en betaal je € 3,00 p.p. Meld je hiervoor aan bij wimolsman@teameurosped.nl

gh @ VoV, bron persbericht Eurosped.