Vizier op volleybal

 

Extra techniektraining bij Twente ’05

VoV, 21-08-2019. 6:03 uur.  Techniek staat bij de volleybalvereniging Twente ´05 hoog in het vaandel, vooral bij de jeugd. In september start men met een project met extra techniektraining voor deze jeugd. Bijna 30 leden hebben zich al aangemeld om mee te doen, zowel jongens als meisjes.

Traint de jeugd al twee keer per week, nu gaan de spelers en speelsters in de leeftijd van 11 t/m 15 jaar op zondagochtenden extra trainen in de Diekmanhal. Van 10.00 tot 12.00 uur. In speciale blokken wordt o.l.v. Hans Kreft, geassisteerd door de eigen jeugdtrainers, getraind op alle onderdelen van het volleybalspel. In elk blok wordt het accent gelegd op b.v. de aanval, het blok, de pass, de verdediging.

De  blokken worden verdeeld over 20 zondagen in het hele seizoen. Hoewel de trainingen in eerste instantie zijn opgezet voor de eigen leden, staan de trainingen ook open voor volleyballers van andere verenigingen.

Voor info kan men vragen naar techniektraining@twente05.nl.  Er wordt van de deelnemers wel een geringe bijdrage gevraagd voor de kosten die worden gemaakt. Op 22 september is de eerste training.

gh @ VoV. Bron Twente ’05.