Vizier op volleybal

 

Floris van Rekom verhuist in Frankrijk

VoV, 04-07-2018. 5:19 uur. Tenminste dat is wel de verwachting gezien zijn overstap van Nantes Rezé naar Tours VB. Zo’n 440 kilometer v.v. per dag voor de trainingen is wel wat veel, lijkt ons. Floris van Rekom speelt volgend seizoen dus voor de Franse kampioen, dat met Jasper Diefenbach in de ploeg in de finale van de play – offs Chaumont met 3-1 aan de kant zette.  Van Rekom is de laatste versterking van Tours, dat nu de selectie voor 2018 – 2019 rond heeft.

“Floris kan met iedereen spelen, Het is een speler waarvoor we ons al een tijdje interesseerden”  zegt Pascal Foussard van Tours “en hij heeft laten zien wat hij kan in het afgelopen seizoen bij Nantes. Daar speelde hij zijn beste seizoen tot nu in Frankrijk. Hij staat bekend om zijn grote aanvallende kwaliteiten, hij scoort makkelijk,  is defensief goed en is stabiel in de servepass” vervolgt Foussard  de pluspunten van hun nieuwe aanwinst. “En hij kan er vanaf de eerste training bij zijn, hetgeen voor andere teamleden in verband met het WK niet van toepassing is, en wat ook niet onbelangrijk is, hij spreekt goed Frans.”

Van Rekom was uiteraard erg blij en tevreden met zijn overstap naar de Franse titelhouder en zag al uit naar het begin van het nieuwe seizoen.

gh @ Vizier op Volleybal.