Vizier op volleybal

 

Fotoreportage Set-Up ‘65 vs. VC Sneek.

VoV, 06-09-2020. 9:47 uur. Lammerink Installatiegroep Set-Up ’65 dames 1 oefende gistermiddag in de Schalm tegen VC Sneek. We waren in de gelegenheid om bij de eerste drie sets aanwezig te zijn. Volleybalfotograaf Rudy van ’t Rood was ook present en maakte een mooie reportage van dit duel, dat u via  DEZE LINK  kunt gaan zien.

Omdat de uitslag bij deze oefenwedstrijden niet echt belangrijk is en het ons in dit artikel meer gaat om u naar de fotoreportage te verwijzen volstaan we met hetgeen we gezien hebben en laten de afloop van het duel (wie heeft er gewonnen?) nog onbesproken.

Het was een attractief, onderhoudend duel, waarbij de coaches weer een stuk wijzer zijn geworden. Jeffrey Scharbaai zag zijn ploeg de eerste twee sets verliezen, in de derde konden ze een ruime voorsprong met nipte winst afsluiten.  Set-Up pakte na 17-15 in de eerste set een 24-18 voorsprong en won met 25-20, in de tweede was na 16-16 en 23-19 de uitslag 25-21 en in de derde set kwam de ploeg van Brahim Abchir van 18-23 nog terug naar 22-23, maar verloor met 22-25.

En daar laten we het bij. Wellicht wil iemand op onze Facebookpagina de eindstand vermelden, voor degene die vinden dat de winnaar (en dus de verliezer) wel bekend moet zijn.

gh @ Vizier op Volleybal, Foto’s Rudy van ’t Rood.