Vizier op volleybal

 

GEEN Eerste Divisie voor Set-Up ’65 H1

VoV, 06-06-2019. 13:40 uur.  Heren 1 van Springendal Set-Up ’65 trekt zich terug uit de Eerste Divisie en het landelijke volleybal. Het vlaggenschip heeft deze spijtige beslissing samen met het hoofdbestuur moeten nemen, omdat de club er samen met een aantal spelers niet in geslaagd is een volledig team op de been te brengen.

Door deze beslissing wordt ons tweede herenteam het nieuwe vlaggenschip van de vereniging dat zal uitkomen in de derde divisie. Na vele prachtige jaren waarin heren 1 met veel bekende gezichten uit Ootmarsum het topvolleybal terug heeft gebracht naar Ootmarsum houdt het dus helaas op. Vanaf de promotieklasse heeft men zichzelf op prachtige wijze omhoog weten te volleyballen naar de eerste divisie.

Hier is men afgelopen jaar op een fantastische derde plek geëindigd en werden er mooie potjes op het scherpst van de snede werden gespeeld voor enthousiaste en volle tribunes. Het hoofdbestuur wil Springendal Set-Up’65 heren 1 ontzettend bedanken voor de mooie volleybaljaren en heren 1 wil zijn trouwe fans en supporters via deze weg bedanken voor de geweldige support door de jaren heen.

Nadat begin 2019 duidelijk werd dat een groot aantal spelers zou stoppen stond er voor Heren 1 de lastige taak nieuwe spelers te vinden. We hebben er de laatste maanden met man en macht aan gewerkt. We hebben wel trainers gevonden die ons vlaggenschip uit de brand wilde helpen waardoor heren 1 dacht een doorstart te kunnen maken. Maar door het stoppen van nog een aantal spelers was er geen volwaardige selectie meer op de been te brengen. In het mannenvolleybal heerst schaarste en veel clubs in de regio Twente vissen uit dezelfde vijver. Tal van combinaties zijn afgelopen weken bedacht waardoor dit besluit is genomen.

gh @ VoV, persbericht Springendal Set Up ’65.