Vizier op volleybal

 

Geen mutaties bij ATC Heren 1

VoV, 17-06-2020. 11:53 uur. Hoewel het alweer weken geleden is dat de laatste volleybal in de zaal gespeeld is, richt ATC- heren 1 zich op om voor te bereiden voor het nieuwe seizoen. Gelukkig mocht ATC- heren 1 de zandbak in en werd er fanatiek beachvolleybal gespeeld. Voor aankomend seizoen is het vlaggenschip van ATC wederom ingedeeld in de 1e klasse, treft het wederom veel bekende en een aantal onbekende tegenstanders. De selectie van ATC blijft geheel intact zoals het er nu uitziet.

Dus voor aankomend seizoen is de All – Star formatie: Spelverdeler Bart Kolthof die met energie en fraaie spelverplaatsingen ook aankomend seizoen het Hengelose spel zal verdelen. Hopelijk is hij fit genoeg na een verhuizing en verbouwing en zullen de slapeloze nachten hem niet op breken aangezien hij een 2e Kolthof verwacht.

Op de middenposities zijn Martin Post en Roy Menkens de stabiele factoren. Martin befaamd om zijn tomeloze inzet en het vermogen om de ballen in het achterveld van de grond te plukken. Roy om zijn altijd stabiele aanval en blokkerende vermogen. Gelegenheid midden en hardhitter Dick is ook van de partij, afgelopen seizoen door coach Irma Boswerger ook op de buitenkant gebruikt. Heeft op het midden bij menig sporthal een deuk in de vloer gemept. Hopelijk houdt zijn knie het nu heeft hij gelukkig tijd om te herstellen.

Op de buitenkanten zijn de posities ingevuld door Jim die veelvuldig met snoeiharde services de tegenpartij wegvaagt en ook knetterhard de ballen er op de buitenkant inslaat, hoewel je soms denkt dat alles aan hem als een film voorbijgaat verrast hij het team met zijn verdedigende acties.

Sake de nestor van het team die ook de ballen er lekker in ramt en de jonge garde in gareel houdt maar hij ook zich als een jonge God kan gedragen, zo sluit hij frequent als laatste de deur van de kantine na de thuiswedstrijden.

Remco, de buitenlandse inbreng in Hengelo, die al sinds een jaar en een dag de Oosterse pit in het team brengt maar ook op de diagonaal uit de voeten kan. Diagonaal Michiel Post blijft ook, zijn tomeloze inzet en zijn verdedigende kwaliteiten (zal het in de familie zitten?) maar ook in de pass vaste stabiele factor is.

Alleskunner Klaas Obermijer blijft ook en is met zijn energie en het feit dat hij op alle plekken in het veld en buiten het veld inzetbaar is maakt hem een gewaardeerde kracht.

ATC-heren 1 hoopt op een mooi 2020-2021 seizoen

gh @ VoV, bron Remco Paulsen, ATC heren 1