Vizier op volleybal

 

Geen radijsjes maar bananen voor SVI

VoV, 13-03-2018. 10:45 uur. In 1998 wist Keesje al heel goed wat hij wilde: bananen! En zeker geen radijsjes.  En zo bleek op 10 maart 2018 nog eens dubbel en dwars waarom dat zo is.

We speelden voor de tweede keer dit seizoen tegen Bas Autowas / Voorsterslag dames 1. De vorige pot was er niet één om nog aan terug te denken. Wij hadden behoorlijk wat recht te zetten tegen dit team.

‘Gaan met die banaan’.Nadat we dit lied onze lijven binnen lieten dringen zijn we het veld opgestuiterd.  Onze welbekende diesel had wel tijd nodig om op gang te komen. We balden rustig wat mee met onze tegenstander. Gelukkig stond er aan het einde van de set iemand op om een paar flinke services neer te leggen aan de overkant. Hierdoor bereikten wij eerder de 25 punten.

De tweede en derde set werden ook op deze manier gespeeld. We hebben zelfs nog een paar keer tegen achterstand aan gekeken. Maar dit hebben we op tijd kunnen herstellen met een paar flinke knallers en wat ketsers aan de overkant.

De vierde set hadden de radijsjes het opgegeven. Met een stand van 25-12 hebben we deze binnengesleept.  En zo gebeurde het.. vijf dikke punten mee naar Zwolle – Zuid! En dan vraag je je af.. waar haalden die SVI dames de enorme motivatie toch vandaan deze middag..

Naast dat we natuurlijk wat recht te zetten hadden, hebben de trainers aangeboden om bij een 4-0 overwinning voor het hele team pannenkoeken te bakken met een kwarktaart als toetje toe! Dat laten wij ons geen twee keer zeggen! Dus wij wachten nu in spanning de kook- en bakkunsten af.

Aankomende week staat er weer een belangrijke pot op het programma tegen VC Sneek. U kunt zich voorstellen dat zo aan het einde van het seizoen alle wedstrijden heel belangrijk zijn.  We beseffen ons goed dat we er nog lang niet zijn en nog heel hard moeten werken met elkaar. Daarbij kunnen we uw hulp goed gebruiken. Kom zaterdag om 17: 00 naar Sporthal Zwolle – Zuid om ons naar de overwinning te schreeuwen! Tot dan!

gh @ VoV, verslag via Ron Sparreboom, trainer coach SVI

PS: En wie weet zien jullie dan over een paar weken iets wat niemand zou willen missen. tipje van de sluier: iets van rood / geel naar blauw / wit.