Vizier op volleybal

 

Gepidae koploper na zege vs. hekkensluiter

VoV, 26-10-2021. 6:00 uur. Afgelopen zaterdag mocht Gepidae aantreden tegen hekkensluiter HHC. Na het vervelende verlies van afgelopen week tegen De Burgst wilde Gepidae herstel laten zien.

Met een flink gewijzigde opstelling begon Gepidae aan de wedstrijd tegen HHC. Gepidae startte echter zoals het wel vaker doet, namelijk niet goed. Het ging gelijk op tot de 10 en daarna wist Gepidae een gat te slaan door over midden alles te scoren en ging de service druk wat omhoog. Dit resulteerde in een nette 25-13 overwinning.

In de tweede set was Gepidae opnieuw niet heel scherp. Het begon echter steeds meer te lopen aan de buitenkanten wat resulteerde in een alsnog eenvoudige overwinning voor Gepidae (25-17).

In de derde set werd er begonnen met een wijziging Pim startte over Tijmen. Met wat frisse energie en een uitstekende Emiel op de buitenkant kon Ronald iedereen rustig zijn minuten laten maken. Ingmar viel nog in en kon met een goede service serie nog een aantal puntjes maken. Ook deze set werd eenvoudig gewonnen door Gepidae (25-14).

In de vierde set bleef de matte wedstrijd doorgaan. HHC was niet bij machte om Gepidae echt in de problemen te brengen en Gepidae vond het wel prima zo. Zonder waanzinnig spel wisten de heren van Gepidae ook de 4e set eenvoudig te winnen (25-16).

Het was geen goede wedstrijd van Gepidae, het publiek en de coach van Dordrecht, Peter, werden niet erg entertainend. Komende week kan Gepidae even herstellen en pauze nemen. Waarbij het komend weekend mag kijken hoe de nummers 2 en 3 elkaar gaan bestrijden. Op 6 november mogen de heren van Gepidae een van de lange tochten gaan maken richting Landgraaf. Om deze heren hopelijk volleyballes te geven.

gh @ VoV, verslag van Gepidae heren 1. Foto Jan van den Noort.