Vizier op volleybal

 

Gezocht: Een stageplek, een werkgever!

VoV, 23-08-2019. 7:43 uur. Normaal gesproken doen we dit niet bij Vizier op Volleybal, een niet volleybal gerelateerde oproep plaatsen,  maar als er een beroep op ons gedaan wordt om de helpende hand uit te steken en ‘neen’ een te moeilijk woord is om uit te spreken omdat je niet kunt en misschien ook niet wilt weigeren moet je bij wijze van uitzondering wel eens een uitzondering maken. En dat doen we dan bij deze ook.

We zijn voor de spiegel wel druk aan het oefenen om ‘neen’ volmondig en duidelijk hoorbaar uit te spreken, zodat dit bij een volgende keer ook als antwoord gegeven kan worden. Maar hopen dat het dan ook echt lukt als het moet. Bij schriftelijke aanvragen slagen we er al wel in om gewoon ‘neen’ te typen en te versturen.

Waar gaat het dan om?    

Nou, om een stageplek voor vier dagen per week (1 dag school) voor een 20 jarige jongeman (31-08-1998), die van zichzelf zegt dat hij klantgericht, flexibel, eerlijk en een doorzetter is. Een stageplek die aansluit bij zijn opleiding als Junior Accountmanager, niveau 4 via de BBL Leerweg. Bij voorkeur in een plaats in Twente, zeg maar binnen een straal van zo’n 20 á 25 kilometer met Oldenzaal als middelpunt.

Werk en stage-ervaring heeft hij sedert 2017 opgedaan bij Parker Hannifin B.V in Oldenzaal, waar hij als commercieel medewerker tot 01-08-2019 in dienst was, met als werkzaamheden order management,  logistieke taken en waar hij de schakel was tussen productie locaties en klanten.

In de periode daarvoor (vanaf mei 2013) was hij (part – time) als medewerker in de bediening werkzaam bij Bistro Restaurant De Zoeke, Eetcafé Eigenwijs, Het Ros van Twente en Hotel de Schout (allemaal in Denekamp e.o. )

Hij beheerst uiteraard de Nederlandse taal, spreekt verder goed Engels en kent Duits in de basis. Verder is zijn vaardigheid met Word goed, hetzelfde geldt voor Lotus Notes en JD Edwards. Hobby’s heeft hij ook, sporten en festivals bezoeken staan daarbij genoteerd.

Sedert 2017 volgt hij aan het ROC van Twente in Hengelo /o de opleiding commercieel medewerker, MBO niveau 3 BBL. Daarvoor volgde hij van 2015 tot en met 2017 de MBO niveau 2 BBL opleiding voor gastheer, hetwelk diploma hij op zak heeft. Net als het diploma van het Twents Carmel College voor de VMBO – BBL opleiding.

Is uw onderneming op zoek naar een medewerker die past in het bovenstaand profiel of kent u een ondernemer die een vacature heeft die door deze jongeman ingevuld zou kunnen worden mail dan even naar ons op het mailadres  g.heerink@arghent.nl  Wij zorgen er dan voor dat hij telefonisch contact opneemt voor een (persoonlijk) onderhoud.

Gaarne vernemend.

gh @ Vizier op Volleybal.