Vizier op volleybal

 

Keistad D1 zoekt ass. trainer en scheidsrechters

VoV, 23-08-2019. 5:30 uur. Volleybalvereniging Keistad (Amersfoort) zoekt met spoed voor het seizoen 2019-2020 een ambitieuze assistent trainer/coach voor dames 1, uitkomend in de 2e divisie. Het team bestaat uit speelsters variërend van ca. 18 tot 33 jaar en behoort tot de selectieteams van AVV Keistad.

“Hard werken, het uiterste van elkaar vragen, maar vooral ook veel plezier hebben staat bij ons voorop. Zo zijn we een ideaal team voor jonge meiden die veel willen leren, maar ook voor de ervaren speelsters die nog altijd van een pittig niveau houden.”

Om eens vrijblijvend te komen kijken en zelf van de sfeer en het niveau te proeven, kan je contact opnemen met Jasper de Wijs (  jasper@stuckinaday.com  ).

Scheidsrechters gezocht voor 7 september

Op zaterdag 7 september hebben we met dames 1 een startdag in de Amerena (Amersfoort) en we zoeken nog scheidsrechters voor onze driekamp. Tijd is ongeveer 13:00 uur -17:30 uur. Eten en drinken wordt voor gezorgd en uiteraard krijg je er een gezellige dag voor terug! En natuurlijk moeten scheidsrechters ook oefenen voordat het weer om het echie gaat, daarvoor is dan op 7 september mooi een gelegenheid.

Wij zijn op de hoogte dat er die dag een nationale scheidsrechtersbijeenkomst is, dus mocht je het leuk vinden om te fluiten, maar fluit je niet nationaal, let us know! Alle hulp is van harte welkom! Gegadigden kunnen zich via bovenstaand mailadres melden. Bij voorbaat alvast bedankt.

gh @ VoV, bron Rebecca van Lent, Keistad. Foto Jan van den Noort.