Goed weekend voor Anniek Siebring met Viesti.

VoV, 01-03-2021. 5:33 uur. Anniek Siebring had met haar ploeg Viesti een goed weekend. Ze speelden twee uitwedstrijden en konden zes punten toevoegen aan het subtotaal. Ook persoonlijk was het voor haar een prima weekend, in beide wedstrijden werd ze topscorer. Totaal 36 punten maakte ze.

Tegen Polkky Kuusamo behaalde Viesti een 0-3 zege. Dat ging vooral in de eerste set met veel moeite gezien de 25-27 eindstand. Vervolgens waren de 21-25 en 22-25 een stuk duidelijker. De aanval maakte het verschil in de eigen score van 48 om 55 punten, waarin Anniek een aandeel had van 17 punten had.

Gisteren won Viesti LP met 1-3 bij Wovo. Via de setstanden 17-25, 20-25, 25-20 en 30-32. Met name in de laatste set, toen het ging om winst in vier sets of een tiebreak spelen, was het in de finale super spannend. Siebring kreeg in dit duel 19 punten op het scorebord.

Wat het weekend sportief iets extra’s gaf was de 3-1 nederlaag van koploper Kangasala. Viesti LP staat tweede met 27-68, vijf punten achter Kangasala. In het reguliere seizoen is er nog één wedstrijd te gaan. Inhalen is dus niet meer mogelijk.

gh @ Vizier op Volleybal. Foto Viesti LP.