Vizier op volleybal

 

Gouden weekend voor KBU Beachsport Teams

VoV, 20-07-2019. 13:42 uur. Afgelopen weekend werd in het Zeeuwse Vrouwenpolder de laatste ronde van de Eredivisie Beachvolleybal Tour gespeeld. Ook de topdivisie en eerste divisie vonden plaats op dezelfde locatie. Acht teams van Beachsport Vereniging Werkendam namen deel, waarvan er maar liefst zes met een medaille terugkeerden naar de gemeente Altena.

Hoogtepunt waren de gouden medailles bij de dames, in de eerste divisie voor Julia van Esch en Jill Weeda, in de topdivisie voor Sarah van Esch en Lynn van Mill en in de eredivisie voor Emi van Driel en Raisa Schoon. Drie keer goud!

Zilver was er in de eerste divisie voor Femke Bulthuis en Fleur Muilwijk, en in de eredivisie bij de mannen naar Dirk Boehlé en Stefan Boermans. Brons tenslotte was er voor Anique Tavenier en Yara van der Ven in de topdivisie.

Verdienstelijke vijfde plaatsen voor Julia Kee en Danique Timmermans in de topdivisie en Mexime van Driel en Iris Reinders in de eredivisie completeerden de indrukwekkende uitslagenreeks.

gh @ VoV, bron René van der Giessen. Foto John Weeda. Boven van links naar rechts: Julia van Esch, Sarah van Esch, Jill Weeda, onder van links naar rechts: Lynn van Mill, Emi van Driel en Raisa Schoon.